Detox

Verantwoord begeleiden naar een heldere geest en schoon lichaam

Overbelasting van je gezondheid is onvermijdelijk in onze huidige vervuilde en stressvolle omgeving. We worden meer dan ooit blootgesteld aan toxines. Er zitten ruim 4000 verschillende niet natuurlijke geur,- kleur, – smaak,- en conserveringsmiddelen in ons voedsel. Onze kwetsbare huid en luchtwegen staan inmiddels in contact met meer dan 100.000 geregistreerde commerciële chemicaliën, die ons bereiken via cosmetica, huishoudelijke producten en milieuverontreiniging.

Deze toxines onderdrukken je energie, geven hormonale onbalansen, overgewicht en cellulitis. Ze zijn de oorzaak van vele vormen van huidproblemen, depressies en stemmingswisselingen. Op de lange termijn vertragen toxines je vitale orgaansystemen en orgaanfuncties, wat uiteindelijk leidt tot uitputting, vroegtijdige veroudering en degeneratieve ziekten.

Vandaar dat je lichaam zich regelmatig overbelast en moe voelt. Het smeekt om een grote innerlijke schoonmaak. Deze detox dient echter op een professionele en verantwoorde manier te gebeuren. Ieder mens heeft immers een ander stadium van vervuiling. Dit vraagt om een afgestemde persoonlijke begeleiding. In onze praktijk is de detox ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke onderzoeken in combinatie met bewezen eeuwenoude natuurlijke kuurtherapieën.

2e89e_NH-SO10-glass-water